aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τσέποβιτς, Τσάβες και σύστημα

ΑΕΛ: Τσέποβιτς, Τσάβες και σύστημα

Η προσθήκη του Αντρές Τσάβες, που συνοδεύεται από πολύ καλό βιογραφικό, ενισχύει σημαντικά τη γραμμή κρούσης της ΑΕΛ. Ο Τσέποβιτς έδειξε πως είναι ικανός να κάνει τη διαφορά, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Μάιντεβατς, ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει θέση και στα άκρα της επίθεσης. Ο Τσάβες υπολογίζεται πως μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμος και θα θέσει εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Το ερώτημα που απασχολεί μεγάλη μερίδα οπαδών της ΑΕΛ είναι, εάν ο Κέρκεζ θα βρει τρόπο να χωρέσει Τσέποβιτς – Τσάβες μαζί ή αν θα αγωνίζεται ένας εκ των δύο. Σύμφωνα με το σύστημα στο οποίο αρέσκεται ο Βόσνιος τεχνικός, το 4-3-3 ή 4-2-3-1, χωράει μόνος ένας. Θα διαφοροποιήσει τον σχηματισμό; Θα παίζει ο Αργεντινός ως ακραίος ή δεύτερος επιθετικός; Ή θα συνεχίσει να παρουσιάζει την ομάδα του με έναν επιθετικό;

Την απάντηση μόνο ο Κέρκεζ μπορεί να τη δώσει όταν θα επαναρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Το σίγουρο και το ευχάριστο για τον προπονητή της ΑΕΛ είναι ότι έχει στο ρόστερ του δύο ικανούς επιθετικούς. Ο Σέρβος έδειξε ήδη ότι έχει το γκολ και είναι σε θέση να βοηθήσει, απομένει να έχει και συνέχεια. Όσο για τον Αργεντινό, υπομονή μέχρι να ετοιμαστεί και να πάρει την ευκαιρία του.

Το προσεχές φιλικό της ΑΕΛ με τον Οθέλλο, την Παρασκευή 27 Αυγούστου, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παρεκκλησιάς (17:45), θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο. Οι φίλοι της λεμεσιανής ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα τους.

Ο Κέρκεζ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα της Λεμεσού θα δώσει άλλο ένα φιλικό την επόμενη Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, με τον Άρη στο Τσίρειο (19:00), το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ