aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τροχιοδεικτικό το αυριανό ντέρμπι

ΑΕΛ: Τροχιοδεικτικό το αυριανό ντέρμπι

Το αυριανό ντέρμπι απέναντι στον συμπολίτη της Απόλλωνα κρίνεται τροχιοδεικτικό για την ΑΕΛ στην προσπάθειά της να διεκδικήσει παρουσία της στην εξάδα με το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Οι 14 βαθμοί, που τη φέρει σήμερα στη 10η θέση της βαθμολογίας, υποχρεώνουν την ΑΕΛ να παίξει τα ρέστα της, ώστε να ελπίζει στον πιο πάνω στόχο.

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, σε συνδυασμό με το κάκιστο ξεκίνημα, φέρουν την ομάδα της Λεμεσού σε αυτή τη δύσκολη θέση. Ξεκάθαρα οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Εναπόκειται στους ίδιους, με την εμφάνισή τους σήμερα, να διαφοροποιήσουν τα βαθμολογικά δεδομένα και να βρεθούν στον ίσιο δρόμο για διεκδίκηση του στόχου τους.

Δύσκολα θα είναι διαθέσιμος ο Κατσανίκλιτς, που αποκόμισε πρόβλημα (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Απείχε από τη χθεσινή προπόνηση αφού πέρασε από εξετάσεις, θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα και αναλόγως θα κριθεί η παρουσία του στην αποστολή.

Στο όριο των κίτρινων καρτών βρίσκονται 7 ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι οποίοι στην αμέσως επόμενη κάρτα που θα αντικρίσουν θα χάσουν έναν από τους επόμενους δύο αγώνες. Πρόκειται για τους Φραντζή, Μπάστο, Μεντόγεβιτς, Κοντινέλα, Κατσανίκλιτς, Μιραλάς (2), Τσιμπόλα (5).

Διαβάστε επίσης: 

Π. Αβραάμ: «Δεν υπήρξε διαμάχη σωματείου – εταιρείας»

Ο Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι στο Απόλλων – ΑΕΛ

ΑΕΛ: Η πρώτη εκτίμηση για Κατσανίκλιτς και η καθοριστική ημέρα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ