aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τριάδα μεγάλων προσδοκιών

ΑΕΛ: Τριάδα μεγάλων προσδοκιών

Κίρε Ριστέφσκι, Φράνκο Μάζουρεκ και Στέφαν Τσέποβιτς αποκτήθηκαν από την ΑΕΛ για να κάνουν τη διαφορά. Ένας σε κάθε γραμμή. Πρόκειται για μια τριάδα μεγάλων προσδοκιών από τους γαλαζοκίτρινους, που θεωρούν ότι, με τις επιλογές που έγιναν, η ομάδα θα ανεβάσει το επίπεδό της και θα είναι ακόμη πιο απαιτητική στη νέα σεζόν. Ποδοσφαιριστές με εμπειρία, ποιότητα και καλό βιογραφικό. Απομένει να επιβεβαιώσουν τα πιο πάνω στον αγωνιστικό χώρο φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ.

Ο Μάζουρεκ ενσωματώθηκε ήδη στις προπονήσεις, ο Τσέποβιτς αναμένεται την Κυριακή, ενώ ο Ριστέφσκι, που ήταν με την Εθνική Σκοπίων στο Euro (χωρίς να χρησιμοποιηθεί), θα ενσωματωθεί με την αποστολή στην Αυστρία.

Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΛ στο Πελένδρι ολοκληρώνεται αύριο. Ακολούθως η ομάδα θα επιστρέψει στη Λεμεσό και την Τρίτη 29 Ιουνίου θα αναχωρήσει για την Αυστρία. Εκεί θα διαμένει στο ξενοδοχείο Lebensquell Bad Zell έως και τις 9 Ιουλίου, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας και δίνοντας 4 φιλικά παιχνίδια. Στο Πελένδρι θα βρεθούν σήμερα οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, για να παρακολουθήσουν την προπόνηση και να στείλουν μήνυμα στήριξης στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Εξάλλου, σε μονομερή διακοπή συμβολαίου με την ΑΕΛ προχώρησε ο Λεάντρο Σίλβα, σύμφωνα με την πορτογαλική ιστοσελίδα «A Bola». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος, που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αρούκα την περασμένη σεζόν καταγράφοντας 35 συμμετοχές κι ένα γκολ, ισχυρίζεται πως νομικά καλύπτεται ώστε να πάρει την ελευθέρα του. Το συμβόλαιο του Σίλβα με την ΑΕΛ έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2023.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ