aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τρία χρόνια Ντούσαν Κέρκεζ, το ρίσκο και η... δικαίωση

ΑΕΛ: Τρία χρόνια Ντούσαν Κέρκεζ, το ρίσκο και η… δικαίωση

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Τρία χρόνια Ντούσαν Κέρκεζ συμπληρώθηκαν χθες στην ΑΕΛ, με τον Ανδρέα Σοφοκλέους να αισθάνεται ικανοποιημένος για την επιλογή που έκανε και για το ρίσκο που πήρε επιλέγοντας ουσιαστικά τον άπειρο τότε τεχνικό για να του εμπιστευτεί την… ηλεκτρική καρέκλα του προπονητή στους γαλαζοκίτρινους.

Ο Κέρκεζ με τη δουλειά του κατάφερε να κερδίσει τους πάντες, μαζί φυσικά και με τους συνεργάτες του. Παράλληλα να αλλάξει και τη νοοτροπία της δικής του ομάδας. Πέρασε τη φιλοσοφία του στα αποδυτήρια, όπως και στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο, ειδικά στη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, κάτι που πάρα πολλοί παραδέχονται.

Ο Βόσνιος τεχνικός κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κερδίσει και τον ισχυρό άντρα της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους. Κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως πέρσι το καλοκαίρι ανανεώθηκε το συμβόλαιο μέχρι το 2022. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κέρκεζ έχει κάτσει στον πάγκο της ΑΕΛ σε 91 αγώνες πρωταθλήματος. Μετρά 46 νίκες, 16 ισοπαλίες και 29 ήττες, ποσοστό το οποίο σίγουρα μόνο κακό δεν το λες. Τα τρία χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας τον κατατάσσουν στη λίστα με τους μακροβιότερους προπονητές αφού στην Κύπρο οι κόουτς είναι τα εύκολα θύματα όταν η ομάδα δεν πάει καλά. Ιδανικό και για τον ίδιο αλλά και για την ΑΕΛ να ολοκληρωθεί η σεζόν με την κατάκτηση ενός τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ