aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τους είχε στην πρίζα ο Κέρκεζ

ΑΕΛ: Τους είχε στην πρίζα ο Κέρκεζ

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενη άλλη μία φορά την ομάδα του σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής με αντίπαλο τον Άρη στο Τσίρειο Στάδιο. Ο Βόσνιος προπονητής της ΑΕΛ, αναμένεται ότι θα χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους διατηρήσει σε εγρήγορση ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Την ίδια ώρα, περιμένει να δει κάποια πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις να βρίσκουν εφαρμογή στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία ομάδα που φανέρωσε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Δεν βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή των γαλαζοκιτρίνων οι διεθνείς, το ίδιο και ο Αντρέ Τσάβες. Ο Αργεντινός επιθετικός που αποτέλεσε την τελευταία μετεγγραφή της ομάδας, συνεχίζει το πρόγραμμα εκγύμνασης που του έχει δοθεί και η κατάστασή του αξιολογείται. Όταν κριθεί πανέτοιμος, θα ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα και θα ριχθεί στη μάχη. Στην ομάδα της Λεμεσού, δεν θέλουν να πιέσουν τον ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΛ, θα αντιμετωπίσει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος την Πάφος FC, ένα ματς που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο. Να μην ξεχνάμε πως στην πρεμιέρα διέσυρε με 4-0 τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που στέλνει μηνύματα στην ομάδα του Κέρκεζ.
Το επικείμενο φιλικό ματς, θα σφυρίξει ο Νικόλας Νεοκλέους και βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι Μάριος Καλογήρου, Ανδρέας Τουμάζου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ