aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το συμβόλαιό τους… φρένο για ανακοινώσεις

ΑΕΛ: Το συμβόλαιό τους… φρένο για ανακοινώσεις

Λίγη ακόμα υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΛ για να ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις από τη διοίκηση για τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στους γαλαζοκίτρινους τη νέα περίοδο. Αυτά, ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε ο Πλουτής Αβραάμ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις. «Είναι περίοδος πολλών αλλαγών στην ομάδα μας. Δεν έχουμε προβεί σε ανακοινώσεις ακόμα, αλλά έχουμε συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές, τους οποίος δεν είμαστε σε θέση να τους ανακοινώσουμε ακόμα, γιατί έχουν συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ. Και πρόσθεσε: «Αυτό που μπορούμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας είναι πως, βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο στα μετεγγραφικά, οι Χόρχε Σίλας και Λουτσιάνο Μπεμπέ προχωρούν τον σχεδιασμό όπως θέλει ο προπονητής και όπως ονειρεύεται την ομάδα, γίνονται κινήσεις για να παρουσιαστεί η ΑΕΛ ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ