aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το στοίχημα του Κέρκεζ και η «ατυχία» με τον Άρη

ΑΕΛ: Το στοίχημα του Κέρκεζ και η «ατυχία» με τον Άρη

Το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού πλησιάζει και η ΑΕΛ προσπαθεί να ετοιμαστεί για να φανεί συνεπής και να ολοκληρώσει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θέλει και αυτός να πετύχει κάτι το οποίο δεν κατάφερε στην προηγούμενη προσπάθειά του στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Να προκριθεί στην επόμενη φάση με την ΑΕΛ. Πριν από δύο χρόνια, ο τεχνικός της ΑΕΛ είχε βρεθεί στο Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας τον Άρη Θεσσαλονίκης. Η ατυχία… έφραξε το δρόμο των γαλαζοκιτρίνων για την πρόκριση αφού ειδικά στην Κύπρο και στο «ΑΕΚ Αρένα» ήταν αρκετά καλοί, ωστόσο τα δοκάρια δεν τους επέτρεψαν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τώρα, ο πρώτος αγώνας με τη Βλάζνια διεξάγεται στο Τσίρειο, με την ΑΕΛ να προσδοκεί ότι θα θέσει τις βάσεις για την πρόκριση. Προσοχή και πάνω από όλα σοβαρότητα είναι τα κλειδιά, σύμφωνα με τον Κέρκεζ. Νίκη με μηδέν παθητικό θα είναι το καλύτερο σκορ για την ομάδα της Λεμεσού αφού οι Αλβανοί όπως έδειξαν στον επαναληπτικό με τη Σιρόκι, δεν είναι ομάδα που μπορεί να υποτιμηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ