ΑΕΛ: Το σκέφτεται ο Κέρκεζ και έχει τους λόγους του

 Η περαιτέρω ενίσχυση και το νέο τεστ με την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα...

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, δεν βιάζεται. Θα κάνει υπομονή ώστε να έχει αποκρυσταλλωμένη εικόνα για την ομάδα και ακολούθως, θα αποφασίσει κατά πόσον θα προχωρήσει άλλη μία προσθήκη στο ρόστερ.

Ξέχωρα από το δυνατό φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής με αντίπαλο την ΑΕΚ (19:00), θα έχει την ευκαιρία περισσότερων συμπερασμάτων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Με ένα μήνα να απομένει έως το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, θέλει να είναι σίγουρος για κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του, προτού ανάψει το πράσινο φως για περαιτέρω ενίσχυση. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο για το ποια θέση θα αφορά η τελευταία κίνηση στη μετεγγραφική σκακιέρα.

Πριν από την πρόβα τζενεράλε με την ΑΕΚ, υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΛ τα λέει φιλικά αύριο με την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα (18:00). Με την ομάδα του Αγίου Τύχωνα, ο Βόσνιος προπονητής θα χρησιμοποιήσει κυρίως τους ποδοσφαιριστές που δεν μέτρησαν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα προηγούμενα φιλικά ώστε να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ