aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το… σημάδι του Τσέποβιτς

ΑΕΛ: Το… σημάδι του Τσέποβιτς

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ο καλός παίκτης από τις… πρώτες εμφανίσεις! Ο Στέφαν Τσέποβιτς, λοιπόν, φρόντισε με το «καλημέρα» να αποδείξει ότι δεν ήλθε στην ΑΕΛ για να περάσει τον χρόνο του, προσθέτοντας άλλη μία ομάδα στο (πλούσιο) βιογραφικό σημείωμα του.

Έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή στην πρόκριση των γαλαζοκιτρίνων επί της Βλάζνια, σκοράροντας δύο γκολ, ένα στη Λεμεσό και ένα μέσα στην Αλβανία. Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή του, αλλά έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω, δείχνοντας την εκτελεστική του ικανότητα. Με ηρεμία και εμπιστοσύνη στον εαυτό του, δεν λάθεψε στις καλές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν απέναντι στην αλβανική ομάδα, χαρίζοντας στην ΑΕΛ το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί που την περιμένει η Καραμπάχ.

Ο υψηλόσωμος Σέρβος επιθετικός που κέρδισε τους φίλους της ομάδας από τις πρώτες κιόλας παρουσίες του, δείχνει ότι «διψά» για διακρίσεις. Παρά τις υψηλές παραστάσεις που κουβαλά στα γήπεδα της Ισπανίας, της Ιταλίας, του Βελγίου και της Σκωτίας, εμφανίζεται γεμάτος ενέργεια και όρεξη για να δώσει το κάτι παραπάνω στη γραμμή κρούσης της ΑΕΛ.

Ο αδελφός του Μάρκο Τσέποβιτς, που αγωνίζεται στην Ομόνοια, σκόραρε για πρώτη φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ μετά από σχεδόν 7 χρόνια. Αγωνιζόμενος στη Σέλτικ, είχε παραβιάσει την εστία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (3-4), σε ένα ματς που είχε διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2014 (Γιουρόπα Λιγκ). Από τότε, ασφαλώς, είχε μετρήσει 4 μόλις συμμετοχές στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ με τη Φέχερβαρ την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ