aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το σχέδιο ενίσχυσης των Σίλας και Μπεμπέ

ΑΕΛ: Το σχέδιο ενίσχυσης των Σίλας και Μπεμπέ

Από πλευράς ΑΕΛ έχουν γίνει προτάσεις σε ποδοσφαιριστές και είναι σε αναμονή της απάντησής τους ή βρίσκονται σε διαπραγμάτευση για συμφωνία στο οικονομικό που είτε θα επιφέρει σύναψη συνεργασίας είτε «ναυάγιο».

Οι γαλαζοκίτρινοι πέραν από τους Μπάστο και Μακρή κινούνται για άλλον ένα κεντρικό αμυντικό, τερματοφύλακα, αριστερό μπακ, επιτελικό μέσο, δύο ακραίους επιθετικούς και επιθετικό κορυφής. Γίνεται αντιληπτό πως, οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό θα είναι πολλές. Προσθέστε και 2-3 κινήσεις ποδοσφαιριστών για τον κατάλογο Β.

Μέχρι και τις 11 Ιουλίου που θα αρχίσει την προετοιμασία της η ΑΕΛ, κάνοντας αρχή με τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, αναμένεται να πάρει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Δεν αναμένεται να συμπληρωθεί αφού στην πορεία ενδέχεται να προκύψουν καλές περιπτώσεις παικτών με χαμηλότερες απαιτήσεις απ’ ότι σήμερα.

Ο Σίλας «χτίζει» την ΑΕΛ σχεδόν από μηδενική βάση, θέλοντας να προσθέσει στο ρόστερ ποδοσφαιριστές με στοιχεία που θα ταιριάζουν στη φιλοσοφία του τρόπου παιχνιδιού που θα επιδιώξει να περάσει στην ομάδα.

Ένας από τους πολλούς, τελικά, ποδοσφαιριστές που είναι εκτός πλάνου της ΑΕΛ βρήκε ομάδα και δίνει λύση – ανάσα και στο σύλλογο της Λεμεσού. Ο Ρομάριο Μπαλντέ σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Goal.com», συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρατσαμπούρι της Ταϊλάνδης. Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός, που αποκτήθηκε από την ΑΕΛ τον περασμένο Ιανουάριο χωρίς να προσφέρει τα αναμενόμενα, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ