aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το πρέσινγκ στον Έλληνα δεν είναι σημερινό

ΑΕΛ: Το πρέσινγκ στον Έλληνα δεν είναι σημερινό

Το πρέσινγκ στον Άκη Έλληνα, για να εμπλακεί και πάλι στα διοικητικά της ΑΕΛ δεν είναι σημερινό. Ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου της Λεμεσού προσεγγίστηκε εδώ και καιρό, ζητώντας χρόνο. Δεν απέκλεισε την επιστροφή του, βοηθώντας από οποιοδήποτε πόστο, όμως θέλει να γνωρίζει όλα τα δεδομένα.

Ο έμπειρος παράγοντας είναι κοντά στη σημερινή διοίκηση της ΑΕΛ και πρόθυμος να βοηθήσει και οικονομικά και όχι μόνο. Είτε βρεθεί εντός είτε παραμείνει εκτός της διοίκησης, θα συνεισφέρει με στόχο η ΑΕΛ να μπορέσει να συνεχίσει την πρωταγωνιστική πορεία της.

Εξάλλου, η ΑΕΛ αρχίζει σήμερα την προετοιμασία της, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Τσίρειο Στάδιο. Από τις 12 Ιουλίου οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδριού μέχρι και τις 19 του μήνα. Στις 21 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία από τις 23 Ιουλίου μέχρι και τις 6 Αυγούστου, στο Hyatt Regency Pravec Resort, μια ώρα μακριά από την πρωτεύουσα Σόφια.

Στη Βουλγαρία θα γίνουν τρία φιλικά παιχνίδια. Με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο, η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο προπονητικό κέντρο στο Τσίρειο, ενώ θα δώσει κι άλλα φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Λεπτομέρειες τα φιλικά, ημερομηνίες και αντιπάλους, θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ