aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το πιθανό πλάνο του Παντελίδη

ΑΕΛ: Το πιθανό πλάνο του Παντελίδη

Δύο ονόματα είναι γραμμένα στο απουσιολόγιο του Σάββα Παντελίδη για το σημερινό πρώτο ντέρμπι της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα, για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Ο Σλόμποταν Μεντόγεβιτς είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα, ενώ ο Νικολάε Μιλτσεάνου είχε αποκτηθεί μετά τη 12η Ιανουαρίου, που ήταν αρχικά ορισμένο το παιχνίδι (αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού και μετατέθηκε για σήμερα).

Όσο για τα σχέδια του Ελλαδίτη τεχνικού, δύσκολα θα αλλάξει πολλά από την ενδεκάδα που άρχισε την αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας. Θα παρατάξει εκτός απροόπτου τους Μέγιερι, Μαζάν, Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι, Σάντος, Νταβόρ, Τόρες, Παπαφώτη, Ανδρέου ή Μπαλντέ, Ριέρα ή Μαρόσα και Τσέποβιτς.

Τέλος, το θέμα που υπήρξε με τον Ρομάριο Μπαλντέ λύθηκε και ο ποδοσφαιριστής είναι στη διάθεση του προπονητή του, σύμφωνα με την πληροφόρηση από τον σύλλογο της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ