aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το «παρών» του Αντωνίου και ο Τσάβες

ΑΕΛ: Το «παρών» του Αντωνίου και ο Τσάβες

Η χρησιμοποίηση του Μηνά Αντωνίου στην ενδεκάδα του χθεσινού νικηφόρου φιλικού με τον ΑΣΙΛ (3-2), ουσιαστικά σηματοδότησε την επιστροφή ενός ικανότατου Κύπριου ποδοσφαιριστή στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο διεθνής αμυντικός, υπενθυμίζομε, είχε αποχωρήσει τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο στις 18 Απριλίου με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και χρειάστηκαν σχεδόν 7 ολόκληροι μήνες για να παίξει, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, στην ενδεκάδα.

Είναι αλήθεια πως οι ικανότητες του Αντωνίου έλειψαν σε μεγάλο βαθμό από τον Κέρκεζ, ο οποίος είδε με ικανοποίηση χθες τον ποδοσφαιριστή να μπαίνει στο γήπεδο και να ανεβάζει στροφές. Από τη στιγμή που ο Αντωνίου κριθεί απόλυτα έτοιμος για να παίξει σε επίσημο πλέον παιχνίδι, τότε θα αποτελέσει υπερπολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Βόσνιου τεχνικού.

Ένα άλλο θετικό στοιχείο που προκύπτει από τη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΑΣΙΛ είναι η παρουσία του Τσάβες έστω και σε φιλικό παιχνίδι στο αρχικό σχήμα, δείγμα ότι ο Αργεντινός είναι έτοιμος να κονταροχτυπηθεί με τους Τσέποβιτς-Μάιντεβατς για τη θέση του βασικού στη γραμμή κρούσης.

Από τη στιγμή που και ο «Τσέπο» παρουσιάζει παρατεταμένη δυστοκία, εάν ο Τσάβες κριθεί απόλυτα έτοιμος θα βοηθήσει την ομάδα ώστε να βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πάντως, χθες, ο Τσάβες πέτυχε ένα γκολ και ο Τσέποβιτς δύο.

Ο Κέρκεζ έδωσε το ρεπό στους παίκτες και από τη Δευτέρα επαναρχίζει η προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ