aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το ντέρμπι και οι υποψήφιοι για τη θέση του τερματοφύλακα

ΑΕΛ: Το ντέρμπι και οι υποψήφιοι για τη θέση του τερματοφύλακα

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της ΑΕΛ ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα. Ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει στους Μαζάν, Μάιντεβατς και Ριστέφσκι λόγω καρτών.

Οι τρεις παίκτες ήταν βασικοί στα τελευταία παιχνίδια των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού, οπότε αυτομάτως καταλαβαίνει ο καθένας για το πόσο μεγάλος είναι ο πονοκέφαλος για τον Ελλαδίτη κόουτς. Επί της παρούσης είναι ανέτοιμοι οι Έουλερ και Μεντόγεβιτς. Επομένως θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι αύριο για να δει αν κάποιος από αυτούς θα μπορέσει να προλάβει. Πάντως, οι προβλέψεις είναι θετικές για τους δυο ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το θέμα των δύο παικτών που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Βοζίνια είναι εκτός πλάνου και θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής. Επομένως, ο Ανδρέας Κεραυνός θα κληθεί να υπερασπίσει την εστία της ομάδας. Στην «κατηγορία» του Βοζίνια μπαίνει και ο Άντονι Γεωργίου, η θητεία του οποίου στη λεμεσιανή ομάδα ολοκληρώθηκε.

Σε εξέλιξη είναι και η προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας στη χειμερινή μετεγγραφική περίδο. Προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, με τον Παντελίδη να διατηρεί ανοικτή γραμμή με δύο πορτιέρο. Ο ένας εξ αυτών είναι ο Μέγιερι, γνωστός από τη θητεία του σε Ολυμπιακό Πειραιώς και Ατρόμητο. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αυτή την ώρα είναι η εναλλακτική λύση αφού πρώτη επιλογή αποτελεί άλλος τερματοφύλακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ