aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το μόνο «γιατρικό» μετά το ευεργετικό τριήμερο

ΑΕΛ: Το μόνο «γιατρικό» μετά το ευεργετικό τριήμερο

Η αναμέτρηση με τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο κρύβει παγίδες για την ΑΕΛ και αυτές ακριβώς θέλει να αποφύγει ο Ντούσαν Κέρκεζ. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, στον αγώνα της Κυριακής καλούνται να κερδίσουν για πολλούς και διαφόρους λόγους. Ο πιο σημαντικός από όλους γιατί δεν θέλουν να απομακρυνθούν από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Παράλληλα μια πιθανή αποτυχία, θα επιβαρύνει ακόμα παραπάνω το κλίμα.

Να θυμίσουμε πως τεχνική ηγεσία και διοίκηση πήραν από κοινού την απόφαση να στείλουν την ομάδα στην απομόνωση για τρεις μέρες έτσι ώστε να καταφέρουν να βελτιωθούν οι σχέσεις των παικτών και να δουλέψουν απερίσπαστοι από οτιδήποτε άλλο.

Είναι αλήθεια πως ήταν ευεργετικό το τριήμερο που βρέθηκαν στο Πελένδρι οι παίκτες. Το διαπίστωσαν όλοι όσοι ήταν μαζί τους, ωστόσο τα πάντα κρίνονται από τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο.

Αν καταφέρει να κερδίσει η ΑΕΛ το επικείμενο παιχνίδι, τότε όλα αλλάζουν. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στη 10η αγωνιστική υπάρχουν παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες που προπορεύονται και είναι υπαρκτό το σενάριο η λεμεσιανή ομάδα να κάνει βαθμολογικό άλμα σε περίπτωση νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μεντόγεβιτς που έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες θα δώσει κανονικά το παρών του στην αναμέτρηση του Μακαρείου Σταδίου και θα μείνει εκτός πλάνου στον αγώνα με την ΑΕΚ, επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ. Ο Σάντος είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν υπολογίζει ο Κέρκεζ.  Ο Τεϊσέιρα θα είναι μάλλον ο παίκτης που θα καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ