aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το μοιραίο διπλό πάθημα και αυτό που της έλειπε στο «Ταφίκ Μπαχράμοφ»

ΑΕΛ: Το μοιραίο διπλό πάθημα και αυτό που της έλειπε στο «Ταφίκ Μπαχράμοφ»

Στις επιχειρήσεις λένε ότι το πιο σημαντικό μέρος μιας δουλειάς είναι το κλείσιμό της. Μπορεί να τα κάνεις όλα τέλεια, αλλά εάν δεν προσέξεις την παραμικρή λεπτομέρεια προτού πεις ότι τελείωσε, δεν μπορεί, κάτι θα σου ξεφύγει. Κάτι τέτοιο βίωσε η ΑΕΛ απέναντι στην Καραμπάχ και μάλιστα επί δύο!

Μία φορά στο ΑΕΚ Αρένα με γκολ στην καθυστέρηση (1-1) και άλλη μία στον επαναληπτικό του «Ταφίκ Μπαχράμοφ» (0-1). Η ιστορία των αναμετρήσεων με του Αζέρους γράφτηκε στον επίλογό τους και επί της ουσίας, ό,τι προηγήθηκε δεν… παρπατά (που λέμε στα μέρη μας…).

Ο Ντούσαν Κέρκεζ και οι ποδοσφαιριστές του είχαν απέναντί τους αντίπαλο, που από τη μια δικαιούταν τον τίτλο του φαβορί και από την άλλη, δεν ήταν αχτύπητη. Κατέστρωσε το πλάνο του ο Βόσνιος προπονητής και τις δύο φορές, η ομάδα του ήταν την πρώτη φορά κοντά σε πολύτιμη νίκη και τη δεύτερη γερά στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά πληγώθηκε δύο φορές στο τέλος.

Απόψε πάντως, λαμβάνοντας το συνολικό μέρος του παιχνιδιού, η Καραμπάχ ήταν καλύτερη. Είχε περισσότερες ευκαιρίες και δεν επέτρεψε στην ομάδα της Λεμεσού να κάνει το παιχνίδι της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν όμως άστοχη και επιπόλαιη στην τελική προσπάθεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να εφαρμοστεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΛ δεν το είχε, αφού δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική σε όλο το 90λεπτο και μοιραία αντί να τιμωρήσει, τιμωρήθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ