aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το μήνυμα είναι σαφές, χρειάζεται να παραληφθεί εγκαίρως

ΑΕΛ: Το μήνυμα είναι σαφές, χρειάζεται να παραληφθεί εγκαίρως

Μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλεί στις τάξεις της ΑΕΛ η αποψινή ήττα από την Ανόρθωση με 0-1 στο Τσίρειο, που ήταν η τρίτη διαδοχική μετά από τις αντίστοιχες από Πάφος FC (1-3) και ΑΕΚ (0-1). Η ομάδα της Λεμεσού δείχνει ότι της λείπει το κάτι παραπάνω για να πάρει ακόμα και βαθμολογικό όφελος απέναντι στις βασικές αντιπάλους της στη διεκδίκηση θέσης σε διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ.

Απόψε παρουσιάστηκε μέτρια στο σύνολο του παιχνιδιού, έχοντας τη φλύαρη υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι για τρίτο συνεχόμενο ματς υψηλών απαιτήσεων δεν πέρασε τις εξετάσεις και έμεινε με άδεια χέρια.

Πλέον βρίσκεται στην 9η θέση και εάν νικήσει αύριο η Νέα Σαλαμίνα τον Ολυμπιακό, η ΑΕΛ θα υποχωρήσει στη 10η. Απέχει τρεις βαθμούς από την έκτη θέση, ωστόσο περισσότερο προβληματίζει η αδυναμία της στα ντέρμπι, που στέλνει σαφέστατο μήνυμα ενόψει της συνέχειας:

Εάν δεν διορθώσει αρκετά στη συνέχεια είτε με τη δουλειά του Τσεντομίρ Γιανέφσκι είτε με τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου, θα κινδυνέψει να μείνει εκτός α’ γκρουπ για δεύτερη σερί σεζόν. Και μοιραία θα ψάχνει έξοδο στην Ευρώπη από τον θεσμό του κυπέλλου, θυμίζοντας ότι ήδη έχει δύσκολο έργο καθώς κληρώθηκε με τον πρωταθλητή Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ