aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το λέει και το πιστεύει ο Κέρκεζ

ΑΕΛ: Το λέει και το πιστεύει ο Κέρκεζ

Το λέει και το πιστεύει ο Ντούσαν Κέρκεζ: «Μπορούμε να περάσουμε!». Ο τεχνικός της ΑΕΛ, αναφερόμενος στις αναμετρήσεις με την Καραμπάχ, τόνισε ότι «δεν υπάρχουν φαβορί στην Ευρώπη, μόνο στα χαρτιά».

Η ομάδα της Λεμεσού ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αυριανό πρώτο αγώνα με την Καραμπάχ στο «ΑΕΚ Αρένα», για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. «Για μας είναι σημαντικό που κάποιοι παίκτες που ήταν έξω επανέρχονται. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, θέλουμε την πρόκριση», σημείωσε ο Κέρκεζ. Τοποθέτηση που φανέρωσε πως ο Αντρέ Τεϊσέιρα είναι έτοιμος να καλύψει τη μια θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος είχε πρόβλημα στον επαναληπτικό και αποχώρησε πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Από τη στιγμή που ο Τεϊσέιρα είναι έτοιμος, το επικρατέστερο σενάριο είναι η ΑΕΛ να αρχίσει με την ίδια ενδεκάδα που παρουσιάστηκε στον επαναληπτικό με τη Βλάζνια. Εκτός κι αν ο Κέρκεζ θελήσει να επαναφέρει τον Μάζουρεκ αντί του Ζντραφκόσκι.

Εξάλλου, όπως ενημέρωσε η ΑΕΛ, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει Κάρτα Φιλάθλου θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στη Λάρνακα έξω από το «ΑΕΚ Αρένα» αύριο. Επίσης, εισιτήρια για τον αγώνα θα πωλούνται από τις 18:30 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα με τους Αζέρους (20:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ