aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το κλειδί της ανατροπής

ΑΕΛ: Το κλειδί της ανατροπής

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Φάση-κλειδί της χθεσινής νίκης της ΑΕΛ επί της Δόξας, αναμφίβολα, ήταν αυτή που καταγράφηκε στο 36’. Ο Τόρες κέρδισε το πέναλτι σε μονομαχία με τον Τραϊσέφσκι, ο Μαέ δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα δύο λεπτά αργότερα, απαντώντας στο τέρμα που πέτυχε επίσης με εκτέλεση πέναλτι ο Σαντίκ στο 8’ (δεν ξεκαθάρισε ο τηλεοπτικός εάν υπάρχει παράβαση του Ριέρα).

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γαλαζοκίτρινοι του Κέρκεζ ηρέμησαν και άρχισαν να επισκέπτονται πολύ πιο απειλητικά την αντίπαλη περιοχή. Άφησαν στην άκρη τα μακρινά (και άστοχα) σουτ και με πλαγιοκοπήσεις, δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις.

Επέβαλαν το ρυθμό τους, πέτυχαν άλλα δύο γκολ (Μαέ 43’, Τόρες 66’)  και θα μπορούσαν για περισσότερα εάν ήταν λίγο πιο προσεχτικοί στην τελική προσπάθεια. Σημειώνεται ότι ο Μαέ κυνήγησε το χατ-τρικ, καθώς σκόραρε άλλα δύο τέρματα, τα οποία όμως σωστά ακυρώθηκαν για οφσάιντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ