ΑΕΛ: Το ιδανικό σενάριο για τους 2+1, πιο ευαίσθητο το θέμα του Γερολέμου

Η ΑΕΛ θέλει να κλείσει σύντομα τις εκκρεμότητες του υφιστάμενου ρόστερ...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Όπως και πολλές άλλες ομάδες, η ΑΕΛ θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στην Κύπρο λόγω της πανδημίας. Οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν χθες λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό «χτίσιμο», που θα αρχίσει με συγκέντρωση στις 29 Ιουνίου στο προπονητικό κέντρο τους.

Έως τότε, ο Ντούσαν Κέρκεζ θέλει να ξέρει τι θα γίνει σχετικά με τους Γιον Γκαστανιάγα και Μανουέλ Τόρες, οι οποίοι δέχτηκαν πρόταση για ανανέωση. Επομένως, θα ήταν το ιδανικό γι’ αυτόν αν προκύψουν νέα σύντομα.

Όπως είναι γνωστό, στην παρέα υπάρχει και «τρίτος» και ακούει στο όνομα Γιάννης Γερολέμου. Από τις τάξεις της ΑΕΛ λέγεται ότι υπάρχει περισσότερη ευαισθησία για τον Κύπριο μέσο, καθώς προέρχεται από τα «σπλάχνα» της και δεν θέλει με τίποτα να τον δει με τα χρώματα άλλης ομάδας.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης, με τους γαλαζοκίτρινους να βρίσκονται σε επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές, προσπαθώντας να εισπράξουν και άλλα «ναι», μετά τους Βασίλη Παπαφώτη, Έουλερ και Αντρίγια Μάιντεβατς (αγωνιζόταν δανεικός στην περασμένη σεζόν και προσφάτως αποκτήθηκε με ελευθέρα).

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ