aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το γήπεδο θα «μιλήσει»

ΑΕΛ: Το γήπεδο θα «μιλήσει»

Η ΑΕΛ περνά μια δύσκολη περίοδο, με τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της, να έχουν προκαλέσει προβληματισμό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα της Λεμεσού να μείνει πίσω βαθμολογικά, είναι 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή και αν δεν πάρει άμεσα μπρος ο στόχος της θα ξεθωριάσει για τα καλά. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στο Τσίρειο, απέκτησε τον χαρακτήρα «τελικός» για τους γαλαζοκίτρινους.

Την ίδια ώρα, ο Θεόδωρος Αντωνίου τόνισε ότι «εκτός γηπέδου όλα κυλάνε ρολόι», με την μπάλα να πηγαίνει στην πλευρά της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών. «Σε καμία περίπτωση δεν έχει χαθεί η εμπιστοσύνη. Πρέπει να θυμηθούν ποιοι είναι», σημείωσε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος μιλώντας στον Σπορ FΜ απευθυνόμενους στους ποδοσφαιριστές. «Στην Ευρώπη, στο ξεκίνημα ήταν όλοι πάρα πολύ διαφορετικοί. Πρέπει να εκτιμήσουν περισσότερο τη δική τους αξία», πρόσθεσε.

Ξεκάθαρα, λοιπόν, θα πρέπει να «μιλήσει» το γήπεδο. Με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να δικαιώσουν όσους τους πιστεύουν και να οδηγήσουν ξανά την ομάδα στις επιτυχίες. Η αρχή θα πρέπει να γίνει από το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού σε διαφορετική περίπτωση ίσως να είναι αργά.

«Πρέπει να αλλάξει το θέμα της νοοτροπίας. Δεν μπορείς να τα παρατήσεις. Πάντα έχει πίεση η ομάδα. Όταν είσαι στην ΑΕΛ ξέρεις ότι πρέπει να κερδίζεις, αν δεν κερδίζεις θα έχεις πίεση», υπογράμμισε ο Αντωνίου.

Για το μεθαυριανό ματς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μεντόγεβιτς και Σάντος, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τόρες, Ριέρα, Μάζουρεκ και Πελέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ