aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το ένα πλήγμα μετά το άλλο…

ΑΕΛ: Το ένα πλήγμα μετά το άλλο…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το πρόβλημα που προέκυψε με την πανδημία του κορωνοϊού, ήλθε να πλήξει οικονομικά την ΑΕΛ σε μια σεζόν που προηγουμένως δέχθηκε άλλα πλήγματα και της έκαναν τη ζωή δύσκολη. Από το ξεκίνημα της σεζόν, η ομάδα αγωνιζόταν μέσα στην έδρα της σχεδόν μπροστά με άδεια την ανατολική εξέδρα.

Η μάζα του κόσμου της έμεινε μακριά από την ομάδα, είτε αυτό έχει να κάνει με την Κάρτα Φιλάθλου είτε γιατί κάποιοι τα έχουν με τον πρόεδρο αλλά και για άλλους λόγους. Την ίδια ώρα, η ΑΕΛ δέχθηκε «χτυπήματα» από τη διαιτησία, που δεν της επέτρεψαν να βρίσκεται πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Εντούτοις, πάλεψε, είναι στην εξάδα και στο καρέ του κυπέλλου. Μέσα σε αντίξοες γι’ αυτήν συνθήκες και μ’ ένα χαμηλό προϋπολογισμό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της εξάδας, η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες, δείγμα της δουλειάς που γίνεται από όλους στο σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ