aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το διέκρινε ο Γιανέφσκι και έδωσε έμφαση

ΑΕΛ: Το διέκρινε ο Γιανέφσκι και έδωσε έμφαση

Μόλις δύο γκολ ενεργητικό σε τέσσερις αγώνες είναι ο απολογισμός για την ΑΕΛ. Το ένα ήταν με αυτογκόλ του Γιαγκό στο ματς με τον Άρη και το άλλο με πέναλτι του Μπεραχίνο στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Δόξα. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος, μετά τον Ολυμπιακό που πέτυχε ένα γκολ.

Παρόλο που έφταιξε ευκαιρίες, δεν ήταν αποτελεσματική. Στοιχείο που διέκρινε ο Γιανέφσκι και θα θελήσει να το αλλάξει άμεσα. Γι’ αυτό και στις προπονήσεις ανάμεσα σε άλλα δίνει έμφαση στο τελείωμα των φάσεων. Γνωρίζει καλά ο Σκοπιανός τεχνικός πως, όσο δεν έρχεται το γκολ αυξάνεται η πίεση και το άγχος καταβάλλει τους ποδοσφαιριστές. Στην ΑΕΛ θεωρούν πως έχουν τους ποδοσφαιριστές για να «ματώσουν» τα αντίπαλα δίχτυα και προσδοκούν ότι αυτό θα γίνει απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Η επάνοδος του Σάντος, που ανεβάζει ρυθμό, θεωρείται ως μια θετική εξέλιξη ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα ο Γιανέφσκι θα αναμένει την πρόοδο και των υπολοίπων που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό, ώστε να γνωρίζει σε ποιους θα υπολογίζει στο ντεμπούτο του στον γαλαζοκίτρινο πάγκο. Εκτός από το παιχνίδι με τη Δόξα πέρα του Σάντος ήταν οι Τεϊσέιρα, Κατσανίκλιτς, Φιλιποβιτς, Μεντόγεβιτς, Νεοφύτου. Απών και πάλι θα είναι ο Μπάστο, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, η ΑΕΛ παρουσίασε μέσω βίντεο στους λογαριασμούς της στα ΜΚΔ, την πρώτη εμφάνιση για τη σεζόν 2022-23, που θα είναι με κάθετες κίτρινες και μπλε ρίγες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ