aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος

ΑΕΛ: Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος

Δημοσιεύματα προ λίγων μηνών, έφεραν τον Έουλερ Σίλβα αμφίβολο όσον αφορά στην παραμονή του στην ΑΕΛ. Τα πλείστα εξ αυτών, επικαλούνταν τους συχνούς τραυματισμούς και μοιραία την ελάχιστη προσφορά του στην ομάδα της Λεμεσού σε 16 συνολικά αγώνες κατά τη λήξασα σεζόν.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται και στις δύο θέσεις της αριστερής πλευράς, όχι μόνο συνέχισε στην ΑΕΛ, αλλά εξελίσσεται σε σημαντικότατο πλέον πιόνι στη σκακιέρα του Ντούσαν Κέρκεζ. Στις πρόσφατες θετικές εμφανίσεις του, ήλθε να προστεθεί και αυτή απέναντι στην Ανόρθωση, με τον 26χρονο να βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του.

Εκτέλεσε με μαεστρία και πρωτίστως πανέξυπνα το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του στο 17ο λεπτό και με τη βοήθεια του Αραγιούρι, είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας. Και ακολούθως, στο αμέσως επόμενο κερδισμένο φάουλ της ΑΕΛ λίγο έξω από την περιοχή, «ξέφυγε» από τα μαρκαρίσματα και με σουτ στην κίνηση (ο Μάζουρεκ έκανε την πάσα), δεν άφησε το παραμικρό αντίδρασης στον Λόρια. Ένας πραγματικός «κεραυνός» έφυγε από το αριστερό πόδι του, τραντάζοντας τα δίχτυα!

Ο γρήγορος Βραζιλιάνος, ξέσπασε στους πανηγυρισμούς του. Έβγαλε από μέσα του την πίεση της περσινής σεζόν, «φωνάζοντας» με όλη τη δύναμη της ψυχής του πως φέτος, θα μοιράσει απαντήσει σε όσους τον αμφισβήτησαν, δικαίως ή αδίκως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ