ΑΕΛ: Το ανθρώπινό της πρόσωπο…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ΑΕΛ είναι ένα ιστορικό σωματείο δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ… Γι’ αυτό και σε κάθε ευκαιρία ο σύλλογος, οι άνθρωποι που τον υπηρετούν, δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπο, το πόσο νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους. Η ΑΕΛ, λοιπόν, σε συνεργασία με το «ΚΕΠΑΚΥ» και με πρωτοβουλία του γνωστού οπαδού της ομάδας και ηθοποιού, Κώστα Βήχα, στέλνουν μήνυμα ανθρωπιάς.

Όπως είπε χθες ο Κώστας Βήχας, «κάναμε το προπονητικό κέντρο μπακάλικο για να βοηθήσουμε τον κόσμο που το έχει ανάγκη. Ξεκινήσαμε να βοηθούμε ανθρώπους της ακαδημίας της ΑΕΛ όμως, ο κ. Σοφοκλέους είπε να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους που έχουν τη δική μας ανάγκη». Και πρόσθεσε: «Παίρνει τηλέφωνο (99383800) ο κόσμος, λέει το πρόβλημά του, τη διεύθυνσή του και την κατάσταση της οικογένειάς του».

Ο Θεόδωρος Αντωνίου έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: «Υπάρχουν άνθρωποι και σύλλογοι που δεν περίμεναν την πανδημία για να αποδείξουν την ανθρωπιστική τους δράση. Η ΑΕΛ από την ίδρυσή της, το «Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών (ΚΕΠΑΚΥ) Ανδρέας Σοφοκλέους» και ορισμένοι άλλοι είναι εδώ και χρόνια δίπλα στους δυσπραγούντες. Μπράβο σας!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ