aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το… άλμα απαιτεί «στοπ» στον Μπεργκ

ΑΕΛ: Το… άλμα απαιτεί «στοπ» στον Μπεργκ

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πάει στη Λευκωσία την Τετάρτη η ΑΕΛ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Μετά την πρώτη της νίκη, υπό την καθοδήγηση του Σάββα Παντελίδη, και πρώτη μετά από δύο περίπου μήνες, η ομάδα της Λεμεσού φιλοδοξεί να «κολλήσει» και δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, για μόλις δεύτερη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το σύνθημα για τη βαθμολογική αντεπίθεση των γαλαζοκιτρίνων δόθηκε το βράδυ της Κυριακής, μετά την επιβλητική με 3-0 νίκη τους επί του Ολυμπιακού στο Τσίρειο. Πλέον, χρειάζεται να έχει και συνέχεια η κυριακάτικη νίκη, αφού έτσι θα πραγματοποιήσουν «άλμα» τριών θέσεων στη βαθμολογία, προσπερνώντας Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια (θα εκκρεμεί το «αιώνιο» ντέρμπι).

Για να γίνει όμως αυτό πραγματικότητα, θα πρέπει η ΑΕΛ να κάνει κάτι που δεν έχει κάνει τα 3,5 περίπου χρόνια και να βάλει τέλος στο σερί που «τρέχει» ο Χένινγκ Μπεργκ. Στις 21 Απριλίου του 2018, ήταν συγκεκριμένα, η τελευταία νίκη της λεμεσιανής ομάδας επί των πρασίνων της Λευκωσίας στο ΓΣΠ. Έκτοτε, σε πέντε «επισκέψεις» τους στο γήπεδο της πρωτεύουσας, μετρούν ισάριθμες ήττες, με τις τρεις εξ αυτών, η Ομόνοια να της πετυχαίνει με τον Νορβηγό τεχνικό στο «τιμόνι» της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ