aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το 4-3-1 σε διάστημα 45 ημερών, κάτι λέει

ΑΕΛ: Το 4-3-1 σε διάστημα 45 ημερών, κάτι λέει

Από τις 15 Φεβρουαρίου, όταν δηλαδή κέρδισε εντός έδρας τη Δόξα, η ΑΕΛ παρουσιάζει μία καλύτερη αγωνιστική εικόνα σε σχέση με το τετράμηνο Οκτώβριος-Ιανουάριος, κάτι που αποτυπώνεται και στους αριθμούς.

Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια που έδωσε σε πρωτάθλημα και κύπελλο, κέρδισε τα μισά εξ αυτών (Δόξα 3-2, Απόλλων 2-0, ΠΑΕΕΚ 2-1, Ολυμπιακός 1-0), σε τρία έμεινε στην ισοπαλία (ΠΑΕΕΚ 0-0, Ομόνοια 1-1, 1-1) και μία μόλις φορά ηττήθηκε (ΑΕΚ 1-3). Αναφερόμαστε σε ένα διάστημα 45 ολόκληρων ημερών.

Τον τρέχοντα μήνα, την ίδια ώρα, τρέχει αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων, το μεγαλύτερο παρεμπιπτόντως στη φετινή αγωνιστική περίοδο, κάτι που αυτομάτως «φωτογραφίζει» πως παρά την αποτυχία διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος, έχει τα εφόδια να το κυνηγήσει στον θεσμό του Κυπέλλου. Πριν από τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα με την Ομόνοια στις 13 Απριλίου, η ΑΕΛ θα δώσει δύο αγώνες πρωταθλήματος. Απέναντι στη Δόξα (3/4) και τον Εθνικό (9/4).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ