aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Την Τρίτη μιλά ο Κέρκεζ ενόψει Καραμπάγκ

ΑΕΛ: Την Τρίτη μιλά ο Κέρκεζ ενόψει Καραμπάγκ

Την καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη την Τρίτη (11:00) θα παραχωρήσει ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ, ενόψει του πρώτο αγώνα απέναντι στην Καραμπάγκ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, όπως ενημέρωσαν οι γαλαζοκίτρινοι.

Η ενημέρωση της ΑΕΛ:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ καλεί τα ΜΜΕ την Τρίτη 03/08 στις 11:00 σε δημοσιογραφική διάσκεψη στον χώρο διασκέψεων στο Ξενοδοχείο Pefkos City Hotel, με θέμα τον 3ο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την FK Qarabak από το Αζερμπαϊτζάν. Στην δημοσιογραφική πέραν του προπονητή κ. Ντούσαν Κέρκεζ θα είναι παρόν και ποδοσφαιριστής μας.

Παρακαλούνται όσοι θα συμμετέχουν στην δημοσιογραφική διάσκεψη όπως δηλώσουν την παρουσία τους με μήνυμα sms στο τηλέφωνο 00 357 99 722125 στον υπεύθυνο marketing Πέτρο Γούλα μέχρι το απόγευμα 18:00 της Δευτέρας 02/08.

Ακόμη, τα ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα της ομάδας μας (ΑΕΚ Arena – Πέμπτη 05/08/21) με αντίπαλο την KF Qarabaq Αζερμπαϊτζάν στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού του UEFA Conference League, όπως αιτηθούν για διαπίστευση στο Γραφείο Τύπου της ΑΕΛ στο e-mail [email protected], όχι αργότερα από την ερχόμενη Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 στις 16:00. Αιτήσεις μετά την συγκεκριμένη ώρα και ημέρα δεν θα εξεταστούν.

Λόγω του πρωτοκόλλου της UEFA, οι διαπιστεύσεις θα είναι ονομαστικές και δεν θα μπορούν να μεταβιβάζονται, ενώ θα υπάρχει ταυτοποίηση στην είσοδο.

Ξεκαθαρίζουμε ότι λόγω των μέτρων θα υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των διαπιστεύσεων που θα εκδοθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ