aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Την ανέβασε στην κορυφή και παραιτήθηκε!

ΑΕΛ: Την ανέβασε στην κορυφή και παραιτήθηκε!

Χωρίς τον προπονητή που την ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας του γυναικείου βόλεϊ, θα συνεχίσει η ΑΕΛ. Ο Στέργιος Φραγκέσκου υπέβαλε την παραίτησή του και οι δρόμοι του με τη λεμεσιανή ομάδα, χώρισαν.

Ο αποκλεισμός από το Ευρωπαϊκό Τσάλεντζ Καπ, στη φάση των «16» από την ελβετική Νεσιατέλ, βάρυνε το κλίμα στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού κι έτσι ο Κύπριος τεχνικός οδηγήθηκε στην παραίτηση.

Οι ουσιαστικοί λόγοι της παραίτησής του έχουν να κάνουν μ’ αυτό που λέμε «ασυμφωνία χαρακτήρων», αφού κατά καιρούς προέκυψε διαφωνία σε σημαντικούς τομείς στη λειτουργία της ομάδας.

Με τον Στέργιο Φρασκέσκου στο τιμόνι της, με τη λήξη της κανονικής περιόδου, η ΑΕΛ προηγείται στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα. Στην καλύτερη της σεζόν, εδώ και πολλά χρόνια, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει πρόταση στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Κύπρου Ανδρών και νυν προπονητή της ΑΕΚ Καραβά, Διμίτρι Λέτσιεφ. Ο Λέτσιεφ αναμένεται να απαντήσει πολύ σύντομα, αφού πρώτα συνεννοηθεί και με τους παράγοντες της ΑΕΚ Καράβά.

Όλα δείχνουν ότι στον αποψινό πολύ σημαντικό αγώνα για το κύπελλο με αντίπαλο τον Απόλλωνα, τις παίκτριες της ΑΕΛ θα κοουτσάρει υπηρεσιακός τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ