aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τι θα υπερισχύσει για τον Έουλερ

ΑΕΛ: Τι θα υπερισχύσει για τον Έουλερ

Ο Έουλερ, στο διάστημα που μπόρεσε να βοηθήσει την ΑΕΛ τόσο στην περσινή όσο και στη φετινή σεζόν, έδειξε πως πρόκειται για ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Δεν μπορεί να υπάρχει κανείς που το αμφισβητεί. Ωστόσο, είχε συχνούς τραυματισμούς, που δεν τους επέτρεψαν να δώσει όσα ο ίδιος θα ήθελε, αλλά και όσα προσδοκούσαν στο σύλλογο της Λεμεσού. Το τελευταίο διάστημα, ο Βραζιλιάνος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική πρόοδο της ΑΕΛ.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν, βάζοντας σε σκέψεις τους ανθρώπους του συλλόγου τι είναι το σωστό να πράξουν. Εάν δεν ήταν οι τραυματισμοί, ίσως ο Έουλερ να είχε ήδη κληθεί για ανανέωση συμβολαίου. Τι θα υπερισχύσει τελικά, θα γνωστοποιηθεί λογικά σύντομα.

Κλειστή θεωρείται η μετεγγραφή του Ανδρέα Μακρή στην ΑΕΛ. Οι πληροφορίες φέρουν τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει και με το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα προκύψει και η επισημοποίηση. Στην ομάδα της Λεμεσού θα θελήσουν να ενισχύσουν το κυπριακό στοιχείο, γι’ αυτό πέρα από τον Μακρή «παίζει» και επιστροφή του Ανδρέα Αβραάμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ