aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τη μαθαίνει και ψάχνει γιατρικό

ΑΕΛ: Τη μαθαίνει και ψάχνει γιατρικό

Το ματς με την Πάφος FC ανήκει στην ιστορία. Θα δίδαξε πολλά στον Σάββα Παντελίδη, νέο προπονητή της ΑΕΛ, τα οποία θα του φανούν χρήσιμα στην πορεία. Ο Ελλαδίτης τεχνικός μαθαίνει τη νέα του ομάδα, τα θετικά της, τα αρνητικά της και την ίδια ώρα ψάχνει λύσεις για να τη βοηθήσει να επανέλθει μετά από καιρό στον δρόμο των επιτυχιών. Αναζητεί με κάθε τρόπο το γιατρικό, που θα τερματίσει τον κατήφορο για την ΑΕΛ και θα την απομακρύνει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Έχει πολλά να αλλάξει και να δουλέψει ο Παντελίδης, αφού η ΑΕΛ των τελευταίων εβδομάδων είναι απογοητευτική. Πρωτίστως θα πρέπει να βρει τον τρόπο ώστε η ομάδα του να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα. Έχει παραγίνει το θέμα με την αφλογιστία στο σκοράρισμα, που δεν είναι χαρακτηριστικό της ΑΕΛ, αλλά και γενικότερα ομάδων που έχουν ψηλούς στόχους.

Ο νέος τεχνικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων θα θελήσει να περάσει το συντομότερο τη δική του φιλοσοφία. Αναμένει ανταπόκριση από τους ποδοσφαιριστές του, στους οποίους έδειξε με την πρώτη ότι τους πιστεύει και τους θεωρεί ικανούς να ανακάμψουν και να πάρουν νίκες. Προέχουν τα δύο τελευταία ματς της χρονιάς, το προσεχές με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο και το εξ αναβολής με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, στις 22 Δεκεμβρίου. Ακολούθως, στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις με την προσδοκία να μπορέσει η ΑΕΛ να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να κυνηγήσει το καλύτερο μέχρι τέλους.

Ο Παντελίδης βρέθηκε χθες βράδυ στο ΓΣΠ μαζί με τον Λουσιάνο Μπεμπέ και πήρε γεύση από τον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι του με τον ΑΠΟΕΛ (βλέπε φωτό), τον οποίο η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει την προσεχή Κυριακή. Σήμερα θα θελήσει να κάνει το ίδιο και με την Ομόνοια απέναντι στην ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ