aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τι κάνει μια μεγάλη νίκη…

ΑΕΛ: Τι κάνει μια μεγάλη νίκη…

Μια μεγάλη νίκη έψαχνε η ΑΕΛ, που θα της έδινε ώθηση, θα τη γέμιζε αυτοπεποίθηση. Την έψαξε και βρέθηκε κοντά αρχές Φεβρουαρίου, όταν προηγήθηκε τόσο του ΑΠΟΕΛ όσο και του Απόλλωνα, αλλά η προσπάθειά της ήταν ημιτελής. Είχε καλή παρουσία μόνο για ένα ημίχρονο και δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της. Τελικά αυτή τη μεγάλη νίκη, που είχε τόσο πολύ ανάγκη, την πέτυχε σ’ ένα καθοριστικό παιχνίδι, στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Μια νίκη που της χάρισε την πρόκριση, αλλά της έδωσε κι άλλα εφόδια, τα οποία θα προτάξει στη συνέχεια και κυρίως στα παιχνίδια με την Ομόνοια για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Δυναμική και αυτοπεποίθηση!

Ήταν εμφανέστατα στοιχεία στο ματς με την ΠΑΕΕΚ. Η ΑΕΛ μπήκε με ορμή στο παιχνίδι, πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα οκτώ λεπτά και μετά έκανε διαχείριση. Παράλληλα πήραν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που το είχαν ανάγκη, να είναι κι αυτοί «ζεστοί» για τα επόμενα. Οι κινήσεις, η θέληση, η αποφασιστικότητα και η άνεση, που έπαιζαν οι ποδοσφαιριστές του Παντελίδη στο πρόσφατο παιχνίδι, φανέρωναν πως απαλλάχτηκαν από την πίεση. Σ’ αυτό στηρίζει πολλά ο Ελλαδίτης τεχνικός ενόψει των αγώνων που ακολουθούν και πολύ περισσότερο σ’ αυτούς του κυπέλλου. Η ΑΕΛ έχει ως στόχο να φθάσει μέχρι τέλους, να διεκδικήσει το τρόπαιο και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και αυτό περνά αρχικά μέσα από τους διπλούς αγώνες με την Ομόνοια. Ο πρώτος στο Τσίρειο, στις 16 Μαρτίου.

Η ΑΕΛ ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον οποίο αναμένονται και πάλι κάποιες αλλαγές, από τη στιγμή που ακολουθεί το ματς με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ