ΑΕΛ: Τι είπε για τον Τόρες και την πιθανότητα κι άλλης προσθήκης η Αριάδνη

Όσα ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ...

Στον Active 107.4 & 102.5, μίλησε η εκπρόσωπος Tύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, η οποία αναφέρθηκε στην γαλαζοκίτρινη επικαιρότητα και απάντησε σε όλα όσα αφορούν στην ομάδα της Λεμεσού.

Κληθείσα να μιλήσει για την προετοιμασία και τα φιλικά είπε αρχικά: «Κυλάει πολύ ικανοποιητικά η προετοιμασία. Πλησιάζουμε στο τέλος της προετοιμασίας. Βλέπουμε τα φιλικά, ο προπονητής κάνει τις δοκιμές του είναι πολύ ευχαριστημένος και περιμένουμε. Είχαμε χθες το φιλικό με τον Άρη, στο οποίο ο προπονητής είδε αυτά που ήθελε ακολουθούν φιλικά με Ανόρθωση, Αμαθούντα Αγίου Τύχωνα και ΑΕΚ. Είναι σημαντικό που δουλεύει με το υλικό που θέλει ο προπονητής. Είναι σημαντικό που δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού και να ανεβαίνει ο ρυθμός με τα παιχνίδια. Προχωράμε με σωστό προγραμματισμό».

Για τον Μανουέλ Τόρες τόνισε πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αφού οι παίκτες έλαβαν εντολή από το ιατρικό τιμ και τους φυσιοθεραπευτές να μην πιέζονται όταν αισθανθούν ενοχλήσεις και να ζητάνε αλλαγή στα φιλικά. Με μικροθεραπεία θα γίνει καλά ο Τόρες δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα που να ανησυχεί τον προπονητή.

«Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε από τώρα. Δεν αποκλείεται να έχει παίκτες. Σε γενικές γραμμές, έχουμε ολοκληρώσει. Αν προκύψει κάτι στην πορεία θα το δούμε. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τελείως την πόρτα. Όλα είναι απρόβλεπτα».

Για την πληθώρα επιλογών που υπάρχουν στο κέντρο της ΑΕΛ κάτι που ίσως επιφέρει και… πονοκέφαλοι στον Κέρκεζ, είπε: «Νομίζω ότι αυτήν την ερώτηση πρέπει να την κάνουμε του ιδίου του προπονητή. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του, αφορά μόνο τον ίδιο τον Ντούσαν Κέρκεζ. Είναι αβαντάζ να έχεις λύσεις σε κάθε θέσεις και ακόμη και αν σε κάποια θέση υπάρχουν πολλοί, ίσως κάποιοι από αυτούς τους παίκτες μπορούν να προσφέρουν και σε άλλες θέσεις»

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Υπάρχει καλή πρόθεση από τον κόσμο. Υπάρχει καλό κλίμα και θέλουμε να το δούμε στην πράξη. Θέλουμε να ανταποκριθεί ο κόσμος με τα εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε την έμπρακτη στήριξη του κόσμου. Είναι χαμηλές οι τιμές, ενώ προσθέσαμε και κάποια συλλεκτικά δώρα. Χρειαζόμαστε τη δύναμη του κόσμου. Δεν γίνεται να υπάρχουν τόσοι ΑΕΛίστες εκεί έξω και να μην ξεπεράσουμε κατά πολύ τον περσινό αριθμό (περίπου 500)».

Για το αφιέρωμα που ετοιμάζει η ΑΕΛ για τη Θύρα 3: «Έχουμε πρόθεση να κάνουμε ένα αφιέρωμα για τους οργανωμένους. Πρόκειται για συγκινητικές ιστορίες. Οι κατάμεστες κερκίδες, ο κόσμος που είναι έξω, θα πρέπει να τους δούμε όλους ξανά. Θέλουμε να συνεχιστεί η ιστορία. Πρέπει να λέμε ότι υπάρχει ο κόσμος της ΑΕΛ. Θέλουμε ξανά τη ζωντάνια του ΑΕΛίστα. Είναι ανεπανάληπτο να έχεις τη στήριξη του κόσμου και ειδικά του ΑΕΛίστα».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ