aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Θέλει να πιάσει δεκατριάρι

ΑΕΛ: Θέλει να πιάσει δεκατριάρι

Βαθμολογικό κίνητρο για την ΑΕΛ δεν υπάρχει σε άλλο ένα ματς της Β’ φάσης. Ωστόσο, η ομάδα της Λεμεσού έδειξε και στα προηγούμενα παιχνίδια ότι δεν αδιαφορεί, κυνηγά το καλύτερο και είναι αήττητη, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μιαν ισοπαλία. Συγκέντρωσε δηλαδή 10 βαθμούς. Το ίδιο θα θελήσει να κάνει και σήμερα, να πιάσει δεκατριάρι βαθμών, φιλοξενώντας τον Εθνικό Άχνας (17:00, Cytavision1), έναν αντίπαλο που παλεύει για την παραμονή του. Οι γαλαζοκίτρινοι θα θελήσουν να κάνουν το καθήκον τους, να παίξουν για τους εαυτούς τους, την ιστορία του συλλόγου, αλλά και για να πάνε με φόρα και δυναμική στον επαναληπτικό με την Ομόνοια.

Το μυαλό είναι στον «τελικό» της Τετάρτης, κάτι που συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το πρώτο παιχνίδι στο Τσίρειο. Εντούτοις, ο Παντελίδης φρόντισε να μην επηρεάσει το γεγονός αυτό τους ποδοσφαιριστές του. Το δείχνουν με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά τους στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και σήμερα, παίζοντας στην έδρα τους, θα ψάξουν άλλη μια νίκη. Μπορεί ο αντίπαλος να «καίγεται» για βαθμούς, αλλά στην ΑΕΛ θεωρούν πως από τα δικά τους πόδια θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Αποδίδοντας βάσει δυνατοτήτων και μη δίνοντας δικαιώματα, είναι σε θέση να φθάσουν στην ενδέκατη νίκη πρωταθλήματος.

Ο Παντελίδης αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο στους βασικούς ποδοσφαιριστές που προτίθεται να αποτελέσουν το αρχικό σχήμα απέναντι στην Ομόνοια, την προσεχή Τετάρτη. Δηλαδή, κάποιοι θα βρίσκονται στην ενδεκάδα του σημερινού αγώνα και άλλοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή. Ίσως και κάποιοι να προφυλαχθούν. Παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία και πάλι σε παίκτες «εφεδρείες», αλλά ενδεχομένως και σε 1-2 νεαρούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ