aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Θέλει να φωνάξει «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»

ΑΕΛ: Θέλει να φωνάξει «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»

Κάθε παιχνίδι της ΑΕΛ, βάσει της βαθμολογικής θέσης της και σύμφωνα με τον στόχο της που είναι η εξάδα, έχει τον χαρακτήρα του τελικού. Μόνο έτσι θα μπορέσει να διεκδικήσει στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της α’ φάσης την παρουσία στο πρώτο γκρουπ, παρόλο που βρίσκεται σε δυσμενή θέση με άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Ωστόσο, όσο ελπίζει μαθηματικά θα το κυνηγήσει.

Σήμερα, λοιπόν, καλείται να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Πάφος FC (19:00, Cablenet1), για να φωνάξει «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Πρόκειται για δύσκολη αποστολή, έχοντας απέναντί της αντίπαλο που διεκδικεί ακόμη και τον τίτλο, αλλά και λόγω των πολλών απουσιών. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται οι Μιραλάς, Κατσανίκλιτς, Μακρής, Φραντζής, Μεντόζα, Μεντόγεβιτς, Τσιμπόλα, Φιλιπποβιτς, Αντρέου. Ο Κατσανίκλιτς ένιωσε ενοχλήσεις λόγω της μεγάλης αποχής του και θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για μερικές μέρες. Οι Σις και Πάβλοβιτς τέθηκαν εκτός πλάνου και προπονούνται μόνοι τους.

Η ΑΕΛ, που εντός του 2023 δεν κέρδισε σε εκτός έδρας παιχνίδι, η τελευταία φορά ήταν επί της Ένωσης στις 15 Δεκεμβρίου 2022, θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα της απόδοσή της για να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο. Ο Γιανέφσκι αναμένει από τους παίκτες του το τέλειο παιχνίδι. Να είναι συγκεντρωμένοι στην άμυνα έχοντας ως στόχο το μηδέν παθητικό και παράλληλα να αξιοποιήσουν τις όποιες ευκαιρίες τους δοθούν στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ