aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Θέλει να μπει και να παραμείνει στον ίσιο δρόμο

ΑΕΛ: Θέλει να μπει και να παραμείνει στον ίσιο δρόμο

Τα βαθμολογικά δεδομένα δεν είναι υπέρ της ΑΕΛ, που θα θελήσει άμεσα να επανέλθει στις επιτυχίες και να κάνει βήματα προς τα μπρος. Το αυριανό παιχνίδι με τον ουραγό Εθνικό στο Τσίρειο προσφέρεται για να γίνει μια νέα αρχή και η ΑΕΛ να μπει, αλλά και να παραμείνει, στον ίσιο δρόμο. Θα θελήσει να δώσει συνέχεια στην παρουσία του δευτέρου ημιχρόνου στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, κι ας μην πήρε το ζητούμενο.

Παράλληλα, ο Σάββας Παντελίδης, όπως ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα του συλλόγου, θέλει από την ομάδα του να βγάλει εγωισμό, αλλά να γίνει και πιο επιθετική. Αυτό, όπως είπε, θα πρέπει να γίνεται με τον σωστό τρόπο. «Με την έλευση των νέων παικτών προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δεν έφτανε αυτό. Πετύχαμε μόνο ένα γκολ. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και αυτό είναι το πιο άσχημο. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα, γιατί δεν ήμασταν καλοί στις στατικές φάσεις. Στα ματς που είμαι εδώ, δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Απλά δεν είμαστε συγκεντρωμένοι στις στατικές φάσεις», σχολίασε ο Ελλαδίτης τεχνικός αναφερόμενος στο ματς που προηγήθηκε με την Ανόρθωση.

Οι γαλαζοκίτρινοι ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό στο Τσίρειο. Πέραν του Μεντόγεβιτς οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Αναμένονται κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ