aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Θα σημαίνει πολλά…

ΑΕΛ: Θα σημαίνει πολλά…

Σπουδαίο παιχνίδι έχει μπροστά της η ΑΕΛ. Πάντοτε μία αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα εξιτάρει τους φίλους της ομάδας και, πολύ περισσότερο, φέρνει μία άλλη δυναμική στα αποδυτήρια.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ και οι συνεργάτες του αντιμετωπίζουν το κυριακάτικο ντέρμπι σαν έναν αγώνα όπως τους υπόλοιπους. Ωστόσο είναι γεγονός πως ξέρουν πως επιτυχία επί του αλάνθαστου μέχρι στιγμής Απόλλωνα θα σημαίνει πάρα πολλά για τον κόσμο της ΑΕΛ, αλλά και για τους παίκτες ενόψει της συνέχειας του μαραθωνίου.

Οι τρεις βαθμοί είναι ο μοναδικός στόχος για την ομάδα του Κέρκεζ. Το λέμε αυτό όχι για τους τύπους, αλλά γιατί έχει αλλάξει νοοτροπία η ΑΕΛ. Εχει καλλιεργηθεί, βλέπετε, η νοοτροπία του πρωταθλητισμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Βόσνιου κόουτς και αυτό που μένει είναι να αποφασίσει το πώς θα παρατάξει την ομάδα του. Το έχουμε δει πάμπολλες φορές στο γήπεδο, αλλά και σε προηγούμενα ντέρμπι, πως η στρατηγική του Κέρκεζ δεν αλλάζει εύκολα, ανεξάρτητα ποιος είναι απέναντί του. Αυτό σημαίνει πως οι γαλαζοκίτρινοι θα παραταχθούν εκτός απροόπτου με σχηματισμό 4-3-3 στο ντέρμπι του Τσιρείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ