aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Θα κάνει την έκπληξη ή όχι ο Κέρκεζ;

ΑΕΛ: Θα κάνει την έκπληξη ή όχι ο Κέρκεζ;

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ενδεκάδα που είναι εύκολο να την προβλέψει κάποιος ή ενδεκάδα με εκπλήξεις που θα προβληματίσουν και τον αντίπαλο προπονητή ετοιμάζει ο Κέρκεζ για τον αγώνα με την Ανόρθωση αύριο στο Τσίρειο; Ερωτηματικό μεγάλο αποτελεί η ενδεκάδα της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Οι πολλές απουσίες, τέσσερις συνολικά Μπουνόζα, Σάντος, Μεντόγεβιτς και Γκαζαριάν δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά για την επιλογή του αρχικού σχήματος από τον Βόσνιο. Ο τεχνικός της ΑΕΛ είτε θα πάει σε μια λύση που μπορούν να σκεφτούν πολλοί για την μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας εκεί όπου υπάρχουν και οι περισσότερες απουσίες ή θα πάει σε εκπλήξεις που ίσως κανένας να μην περιμένει.

Οι επιλογές που μπορεί εύκολα κάποιος να σκεφτεί είναι να παραταχθεί με Χάρη Κυριάκου στα δεξιά τον Έουλερ στα αριστερά και κέντρο της άμυνας τους Τεϊσέιρα και Ράσο. Στην μεσαία γραμμή το πλέον πιθανό σενάριο είναι να πάρει την θέση του τιμωρημένου Μεντόγεβιτς, ο Ζντρασκόφκσι και να παραμείνει στα άκρα ο Ντανίλο. Ένα άλλο σενάριο, είναι πως μπορεί να βρεθεί στα άκρα ο Μηνάς Αντωνίου και να μετατοπιστεί σαν εσωτερικός χαφ ο Ντανιλο μαζί με τον Παπαφώτη.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως ο Ντανίλο στο ξεκίνημα της περιόδου αγωνιζόταν λίγο πιο μπροστά από τον Μεντόγεβιτς. Παράλληλα, θέση στο αρχικό σχήμα υπό κάποιες προϋποθέσεις διεκδικεί και ο Αντρέας Αβραάμ αφού μπορεί να αγωνιστεί είτε στα άκρα της άμυνας, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Έουλερ, αλλά και ίσως σαν ακραίος μέσος αν πάρει τον Ντανίλο πίσω από τον επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ