aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Θα επενδύσει στο κυπριακό στοιχείο

ΑΕΛ: Θα επενδύσει στο κυπριακό στοιχείο

Στο ρόστερ της ΑΕΛ αυτή τη στιγμή βρίσκονται οκτώ Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Παπαφώτης, Σωτηρίου, Ρέινολντς, Κεραυνός, Φραντζής, Ανδρέου, Αβραάμ, Αντωνίου. Ο τελευταίος θα αποχωρήσει με το τέλος της σεζόν, αφού οι πληροφορίες τον φέρουν να έχει συμφωνήσει με την Ανόρθωση. Οι άλλοι επτά θα είναι εκτός απροόπτου στο έμψυχο δυναμικό των γαλαζοκίτρινων και τη νέα περίοδο που θα τους βρει στο νέο γήπεδο της Λεμεσού. Η ΑΕΛ στοχεύει να επενδύσει ακόμη περισσότερο στο κυπριακό στοιχείο τη νέα σεζόν και αναμένονται κινήσεις με Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Ήδη γίνεται λόγος τις τελευταίες ημέρες για τον Ανδρέα Μακρή, που αγωνίστηκε ξανά στην ΑΕΛ και διατηρεί καλή σχέση με τους ανθρώπους του συλλόγου. Ενδέχεται να αποκτηθούν κι άλλοι 1-2 Κύπριοι, αλλά και να αξιολογηθούν εκ νέου κάποιοι «δικοί» της ΑΕΛ ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί. Παράλληλα, θα προωθηθούν κι άλλοι νεαροί από την ομάδα Κ19, που ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους.

Πρωτίστως, όμως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον προπονητή που θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΛ τη νέα σεζόν. Ο Σάββας Παντελίδης, που διατηρεί συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου, με όρο αυτόματης ανανέωσης με κατάκτηση του κυπέλλου, κερδίζει πόντους. Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Στον σύλλογο υπάρχει ικανοποίηση για την πρόοδο της ομάδας, την πρόκριση επί του Απόλλωνα και το ποδόσφαιρο που θέλει ο Ελλαδίτης να παίξει η ΑΕΛ και το έχει πετύχει σε αρκετά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Πολλά ίσως ξεκαθαρίσουν μετά τον επαναληπτικό με την Ομόνοια, αναλόγως του αποτελέσματος. Εκεί εστιάζεται η προσοχή των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Μεντόγεβιτς θα κάνει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος στο πιο πάνω καθοριστικό παιχνίδι. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλοντας να γεμίσουν το κενό της διακοπής τους πρωταθλήματος διευθέτησαν φιλικό αγώνα (κεκλεισμένων των θυρών) με τον Άρη, την Κυριακή (17:00) στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ