aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τέλος καλό, όλα καλά!

ΑΕΛ: Τέλος καλό, όλα καλά!

Το τρίποντο ήταν ό,τι καλύτερο για την ΑΕΛ σύμφωνα με την εικόνα της προχθεσινής αναμέτρησης κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας. Ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, δημιούργησε κάποιες αμφιβολίες στους οπαδούς της αλλά τέλος καλό, όλα καλά! Γι’ αυτό κι οι πανηγυρισμοί ήταν ξέφρενοι. Πόσο μάλλον όταν η νίκη ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντζάλμά.

Η ΑΕΛ παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της εισόδου στην πρώτη εξάδα, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Έχει, όμως, στο πλευρό της, την αισιοδοξία των οπαδών της, οι οποίοι πιστεύουν ότι η ομάδα τους μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια που χρειάζεται για να βρεθεί στο πρώτο γκρουπ.

Το επόμενο βήμα θα πρέπει να γίνει την επόμενη αγωνιστική, όταν θα πάνε στην Πάφο για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα, σε ένα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Γεγονός που επισήμανε στις δηλώσεις του και ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι. «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπούμε στην εξάδα. Έχουμε πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς», ανάφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός ο τεχνικός της ΑΕΛ. Στη συνέχεια, όπως είπε, θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του για το ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για τον θεσμό του κυπέλλου: «Είναι 50-50 τα παιχνίδια με την Νέα Σαλαμίνα, όμως πρώτα τα δούμε το ματς με την Πάφο».

Η τέταρτη σερί νίκη στο Στάδιο «Αλφαμέγα» έδιωξε την απογοήτευση που προκλήθηκε από την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα στην προηγούμενη αγωνιστική και στον ορίζοντα είναι μόνο το «διπλό» στην Πάφο. Η λεμεσιανή ομάδα αγνοεί την εκτός έδρας νίκη εδώ και 50 ημέρες (από τις 15 Δεκεμβρίου στο Παραλίμνι), γεγονός που αποτελεί ισχυρό κίνητρο για όλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ