aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥAEΛ: Τεχνικός διευθυντής ο Μπεμπέ!

AEΛ: Τεχνικός διευθυντής ο Μπεμπέ!

Την πρόσληψη του Λουτσιάνο Μπεμπέ στο πόστο του τεχνικού διευθυντή και σκάουτερ της ποδοσφαιρικής ομάδας ανακοίνωσε η ΑΕΛ. Ο κοντός… μάγος που ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το ιστορικό πρωτάθλημα του 2012 είναι ο εκλεκτός του Ανδρέα Σοφοκλέους για το νευραλγικό αυτό πόστο.

Τελευταίος που κατείχε το συγκεκριμένο πόστο στην ΑΕΛ ήταν ο Ρούι Τζούνιορ, ο οποίος εργάστηκε κυρίως στο πλευρό του Πάμπου Χριστοδούλου. Με την πρόσληψη του Λουτσιάνο Μπεμπέ η διοίκηση της ΑΕΛ ενισχύει τον Ντούσαν Κέρκεζ στο μέτωπο της ενίσχυσης και αναβαθμίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στην ηλικία των 40 ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στη Λεμεσό όπου πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα, ένα Σούπερ Καπ και αγωνίστηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα κατέγραψε 134 συμμετοχές και πέτυχε 18 τέρματα στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακοινώνει την πρόσληψη του Λουτσιάνο Μπεμπέ στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή & Σκάουτερ της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Καλωσορίζουμε τον Λουτσιάνο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ