aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τα «τσούγκρισαν» στο κεφάλαιο αποχωρήσεις

ΑΕΛ: Τα «τσούγκρισαν» στο κεφάλαιο αποχωρήσεις

«Μύριζε» πως η παραμονή του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της ΑΕΛ δεν είναι δεδομένη, από τη στιγμή που όλο και καθυστερούσε η δεύτερη και καθοριστική συνάντηση για να δώσουν τα χέρια. Παρόλο που στη συνάντηση προ του Πάσχα διαφάνηκε να είναι πιο κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους, οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν ΑΕΛ και Παντελίδη να μην συνεχίζουν μαζί την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως διαρρέει από πλευράς γαλαζοκιτρίνων, οι δύο πλευρές διαφώνησαν στο κεφάλαιο αποχωρήσεις. Ο Παντελίδης φέρεται να έβαλε στη λίστα αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών που διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο. Αυτό θα οδηγούσε τη διοίκηση στον τερματισμό συμβολαίων, που εξυπακούει αποζημίωση και αύξηση των εξόδων. Διαφωνία φιλοσοφίας, λοιπόν, με τον πρόεδρο να το παίρνει πάνω του και να μην επιθυμεί παραμονή του Ελλαδίτη στον πάγκο της ΑΕΛ την επόμενη περίοδο.

Με τα νέα δεδομένα, ο Παντελίδης και οι συνεργάτες του θα πουν «αντίο» με το τέλος της σεζόν. Θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΛ και στα δύο τελευταία παιχνίδια, με τη Δόξα στο Τσίρειο και τον Εθνικό στο Δασάκι. Αμέσως μετά θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί συνεργασία με άλλη ομάδα.

Ήδη στην ομάδα της Λεμεσού άρχισαν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, με ένα από τα ονόματα που απασχολεί να είναι του Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Βεβαίως, υπάρχει δρόμος και είναι πολύ πιθανό να… παρελάσουν αρκετά ονόματα υποψήφιων προπονητών μέχρι ο Ανδρέας Σοφοκλέους και οι συνεργάτες του λάβουν την απόφαση για τον εκλεκτό. Την ώρα που η ομάδα θα προετοιμάζεται για τις τελευταίες υποχρεώσεις της σεζόν, η διοίκηση θα αναζητεί τον προπονητή που θα οδηγήσει την ΑΕΛ στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ