aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥAEΛ: Τα «θέλω» του Παντελίδη και οι επιστροφές

AEΛ: Τα «θέλω» του Παντελίδη και οι επιστροφές

Τη δική του φιλοσοφία προσπαθεί να περάσει στους παίκτες της ΑΕΛ ο Σάββας Παντελίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δουλεύει κάτω από πίεση, λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων που είχε η ομάδα και την έχουν οδηγήσει σε δύσκολη βαθμολογικά θέση. Οι ποδοσφαιριστές, που φέρουν τεράστια ευθύνη για την έως τώρα κακή πορεία της ΑΕΛ, καλούνται να αφομοιώσουν το συντομότερο τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής τους. Παράλληλα, ο Παντελίδης ανέλαβε και ρόλο ψυχολόγου, θέλοντας να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών αφού με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν επηρεαστεί σημαντικά.

Ακόμη, ο τεχνικός της ΑΕΛ στηρίζει πολλά στην επάνοδο βασικών μονάδων, ποδοσφαιριστών που λόγω τραυματισμού ή καρτών δεν ήταν στη διάθεσή του στο ματς με την Πάφος FC. Αυτοί είναι οι Πελέ, Τόρες, Ριέρα, Μαζάν και Έουλερ. Πέντε ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί. Ενόψει Ολυμπιακού, επιστρέφει σίγουρα ο Πελέ, ενώ θα διαφανεί τις προσεχείς ημέρες ποιοι από τους άλλους τέσσερις θα θέσουν εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Το ματς με τον Ολυμπιακό, παρά τον βαθμό δυσκολίας, κρίνεται κομβικής σημασίας. Η ΑΕΛ θέλει μόνο νίκη, για να αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και να τρέξει για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια. Θέλει πρωτίστως νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά και θετική εμφάνιση που θα στείλει μήνυμα ανάκαμψης και αντεπίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ