aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τα συμβόλαια που λήγουν και οι πρώτες σκέψεις - Μια οκτάδα με ερωτηματικό

ΑΕΛ: Τα συμβόλαια που λήγουν και οι πρώτες σκέψεις – Μια οκτάδα με ερωτηματικό

Την ώρα που στην ΑΕΛ η προσοχή είναι επικεντρωμένη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και ιδιαίτερα στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, δειλά – δειλά άρχισαν να σκέφτονται και την επόμενη σεζόν. Οκτώ ποδοσφαιριστών τον προσεχή Μάιο ολοκληρώνεται το συμβόλαιό τους. Ήδη έγιναν οι πρώτες σκέψεις και με κάποιους άρχισαν οι επαφές για ανανέωση της συνεργασίας τους. Πρόκειται για κεφάλαιο που χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής, Χρίστος Παντελή.

Με τους Αντρέ Τεϊσέιρα, Νταβόρ Ζντραφκόσκι, Σλόμποταν Μεντόγεβιτς, Κέβιν Μιραλάς, Στυλιανός Παντελή, ολοκληρώνεται η συνεργασίας της ΑΕΛ στις 31 Μαΐου, ενώ με τους Νικολάε Μιλιντσεάνου και Ντοναλντόνι Ζαμπού υπάρχει όρος μονοετούς ανανέωσης και εναπόκειται στην ΑΕΛ εάν θα τον ενεργοποιήσει. Ο Κρίστιαν Μπιλοβάρ είναι δανεικός από Ντιναμό Κιέβου και θα διαφανεί στην πορεία εάν επιθυμούν οι γαλαζοκίτρινοι να τον κρατήσουν, αλλά και η θέση της ουκρανικής ομάδας.

«Το μυαλό μας είναι στο θεσμό του κυπέλλου. Γεγονός είναι πως υπάρχουν κάποια συμβόλαια που λήγουν. Ο κ. Παντελή επικοινωνεί με τα παιδιά που δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Κάποιες περιπτώσεις πρέπει να τις δούμε, όμως προέχουν άλλα ζητήματα» είπε προσφάτως ο Πλουτής Αβραάμ.

Θεωρείται δεδομένη η προσπάθεια ανανέωσης με τους Τεϊσέιρα, Ζντραφκόσκι και Παντελή. Σαφώς και δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την ΑΕΛ η παραμονή τους, αφού είναι κάτι που θα κριθεί και από τις απαιτήσεις τους. Την ίδια ώρα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνουν ενέργειες να τερματιστεί η συνεργασία με παίκτες που διατηρούν συμβόλαιο και η συνεισφορά τους ήταν μηδαμινή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ