aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τα ντέρμπι φανέρωσαν τις αδυναμίες της

ΑΕΛ: Τα ντέρμπι φανέρωσαν τις αδυναμίες της

Η τρίτη διαδοχική ήττα, σκόρπισε προβληματισμό και απογοήτευση στις τάξεις της ΑΕΛ. Εκεί που πήγε να… βρει τα πόδια της με την έλευση Γιανέφσκι, φθάνοντας σε καρέ συνεχόμενων νικών, ακολούθησε αρνητικό σερί, οπισθοχωρώντας στη 10η θέση της βαθμολογίας. Το δύσκολο πρόγραμμα, απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους, φανέρωσε τις πολλές αδυναμίες της ΑΕΛ.

Και επειδή ακολουθούν εξίσου δύσκολα παιχνίδια, πρώτα το ντέρμπι με τον Απόλλωνα την Κυριακή, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να σηκώσουν κεφάλι εάν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες παρουσίας στην εξάδα. Μόνη της έκανε ξανά δύσκολη τη ζωή της και από την ίδια εξαρτάται να την κάνει καλύτερη.

Την ίδια ώρα, μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και στο διοικητικό τοπίο, που έχει να κάνει με την ανανέωση της σύμβασης ανάμεσα στο σωματείο και την εταιρεία. Αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση – απάντηση του Ανδρέα Σοφοκλέους στην επιστολή του σωματείου, μέσω της οποίας ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να ανανεωθεί η σύμβαση με τους υφιστάμενους όρους.

Παράλληλα προέκυψε και ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς, μέσω της οποίας καλεί τον κ. Σοφοκλέους να αποχωρήσει, σημειώνοντας ότι πρόσφερε πολλά, αλλά ο κύκλος του έχει κλείσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ