aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Τα λόγια πράξη… σ’ ένα χρόνο

ΑΕΛ: Τα λόγια πράξη… σ’ ένα χρόνο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Να διεκδικήσουμε ξανά το πρωτάθλημα και το κύπελλο», τονίζεται στη χθεσινή ανακοίνωση του συλλόγου. Για ακόμη μια φορά από τις αρκετές το τελευταίο, που τονίζεται από πλευράς ΑΕΛ ο στόχος για την επόμενη χρονιά. Αυτό έγινε με το που η ομάδα της Λεμεσού έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Στην ΑΕΛ θεωρούν πως στην τρέχουσα σεζόν, την πρώτη του τριετούς πλάνου που ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, τέθηκαν οι βάσεις. Σ’ αυτή θέλουν να χτίσουν για την επόμενη και όχι μόνο. Ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την εδραίωση της ΑΕΛ στα ψηλά, σε μόνιμη πρωταγωνίστρια. Κάτι άλλο θα είναι σίγουρα αποτυχία.

Οι γαλαζοκίτρινοι, λοιπόν, έπιασαν δουλειά ώστε να μπορέσουν από τα λόγια να περάσουν στην πράξη. Να μπορέσουν στην επόμενη σεζόν να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους. Για να γίνει αυτό, επιβάλλεται να τεθεί ακόμη πιο ψηλά ο πήχης. Ο φετινός βασικός κορμός να εμπλουτιστεί με περισσότερη ποιότητα, εμπειρία και στοιχεία πρωταθλητισμού. Το μπάτζετ δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, γι’ αυτό και οι κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να είναι προσεγμένες και οι επιλογές παικτών να φιλτραριστούν καλά, για να μειωθεί η πιθανότητα λάθους.

Σοφοκλέους και Κέρκεζ θα χαράξουν την επόμενη μέρα. Ο προπονητής θα κάνει τις εισηγήσεις του, τόσο για το υφιστάμενο ρόστερ και για τις κινήσεις που θα γίνουν ώστε να συμπληρωθεί το έμψυχο δυναμικό της νέας περιόδου. Υπάρχει δρόμος, ακόμη είναι στην αρχή, όμως ο στόχος θα είναι μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς η ΑΕΛ να είναι έτοιμη ως ένα βαθμό και ανταγωνιστική. Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας έκανε λόγο για παίκτες – ηγέτες και τέτοιους θα ψάξει στην προσεχή μετεγγραφική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ