aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τα λόγια έγιναν πράξη

ΑΕΛ: Τα λόγια έγιναν πράξη

Τα λόγια έγιναν πράξη. Η ΑΕΛ ήθελε και ενισχύθηκε από τη μέση και μπροστά, εντάσσοντας στο ρόστερ της τρεις νέους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, αναμένοντας πρόοδο στη δημιουργία, αλλά και στο σκοράρισμα.

Άλλωστε, οι αριθμοί «φωνάζουν» για την αδυναμία των γαλαζοκίτρινων κυρίως στο εύκολο γκολ και προσδοκούν να το βρουν μετά τις επιλογές των Φέντορ Τσέρνιτς (επιτελικός, δεξιός εξτρέμ και επιθετικός), Χαβιέρ Μεντόζα (επιτελικός μέσος και ακραίος επιθετικός), Χοσέ Ρόμο (επιθετικός).

Ο Γιανέφσκι αναμένει ότι, οι πιο πάνω επιλογές θα τον δικαιώσουν και κυρίως θα βοηθήσουν την ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της. Η τέταρτη κίνηση αφορά στο κέντρο της άμυνας, με τον Σεπαστιέν Ντέγοεστ, η οποία κρίθηκε αναγκαία μετά τον τραυματισμό του Μπάστο, που χάνει το υπόλοιποι της σεζόν και διαγράφηκε από το ρόστερ. Ο Μεντόζα είναι τραυματίας, ενώ οι άλλοι τρεις είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα. Ο Τσέρνιτς έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Για να εγγραφεί ο Ρόμο διαγράφηκε ο Σις, καθώς ο Μιλιντσεάνου ήταν αρνητικός για παραχώρησή του στην Καρμιώτισσα.

Στην ομάδα της Λεμεσού ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ακρίτα. Στόχος η άμεση επάνοδος στις επιτυχίες, διατηρώντας έστω και αμυδρές τις πιθανότητες διεκδίκησης της έκτης θέσης με το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Ο Γιανέφσκι θα έχει αυξημένες επιλογές αφού πέρα τους νεοφερμένους Ρόμο και Ντέγοεστ, κανονικά προπονούνται οι Κάσα, Φιλίπποβιτς, Κατσανίκλιτς και Νεοφύτου. Αναλόγως του βαθμού ετοιμότητάς τους θα αποφασίσει ο Σκοπιανός τεχνικός εάν θα χρησιμοποιηθούν στο αυριανό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ