aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τα κομμάτια του παζλ έκαναν δύσκολη την κατάσταση

ΑΕΛ: Τα κομμάτια του παζλ έκαναν δύσκολη την κατάσταση

Μπορούσε να αποκλείσει την Καραμπάχ και να βρεθεί στον προθάλαμο των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ; Ασφαλώς! Πού υστέρησε η ΑΕΛ και δεν τα κατάφερε; Α) Στην έλλειψη ηρεμίας στα τελευταία στάδια, με τους Αζέρους να μη συγχωρούν τα λάθη. Β) Στο «Ταφίκ Μπαχράμοφ» μία όλη και όλη πολύ καλή φάση δημιούργησε, ωστόσο στο «ΑΕΚ Αρένα» ξόδεψε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον δεύτερο γκολ. Γ) Η τύχη γύρισε την πλάτη και στα δύο τέρματα που δέχθηκε καθώς η μπάλα είχε προηγουμένως κοντράρει σε πόδια αμυνομένου.

Και όταν σε ένα τέτοιο επίπεδο αναμετρήσεων τα κομμάτια του παζλ έχουν αυτόν τον «σχηματισμό», τότε η κατάσταση γίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ θα μπορούσε να αποδώσει και καλύτερο ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι δεν έχει αρκετά επίσημα παιχνίδια στα πόδια, επομένως τον προσδοκώμενο αγωνιστικό ρυθμό, έπαιξε τον ρόλο του.

Ο Βόσνιος προπονητής συνεχάρη τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν, άλλη μια φορά τους ανέφερε ότι πιστεύει σε αυτούς και εννοείται πως με την επιστροφή στις προπονήσεις θα έχει πάρα πολλά να συζητήσει μαζί τους. Επίσης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο Τσέποβιτς που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο προχθεσινό ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ