aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Συνήθισε στις μαζεμένες απουσίες

ΑΕΛ: Συνήθισε στις μαζεμένες απουσίες

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε άλλο ένα παιχνίδι, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί με αρκετές απουσίες. Η προετοιμασία για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ στ Τσίρειο ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Κέρκεζ να μην υπολογίζει τους τιμωρημένους Ντανίλο και Αντάμοβιτς, τους τραυματίες Παπαφώτη, Μπουνόζα και πιθανότατα τον Αντωνίου.

Αντιθέτως, επανέρχεται ο Ριέρα και η παρουσία στο αρχικό σχήμα θεωρείται δεδομένη. Στην αποστολή θα βρίσκεται μετά από καιρό και ο Αβράαμ. Όσον αφορά στη θέση στα στόπερ, ο Πάντιτς ενδέχεται να βρεθεί για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Τεϊσέιρα. Παρόλο που υπολείπεται η σημερινή προπόνηση, η ΑΕΛ στο αυριανό ματς αναμένεται να αρχίσει με τον Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Σάντος, Τεϊσέιρα, Πάντιτς, Έουλερ. Στη μεσαία γραμμή, Ζντραφκόσκι, Μεντόγεβιτς και Ριέρα. Στην επίθεση, ο Τόρες δεξιά, ο Γεωργίου αριστερά και ο Μαέ στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ