aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Συμμετοχή σε εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού

ΑΕΛ: Συμμετοχή σε εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού

Το Saint Mary’s School στη Λεμεσό επισκέφθηκε την Τετάρτη 1η Μαρτίου η ΑΕΛ σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Κεπάκυ – Ανδρέας Σοφοκλέους» στα πλαίσια της εκστρατείας κατά του Bullying. Με το σύνθημα «Don’t be a bully be a friend – Bullying is for losers» μίλησαν στα 250 περίπου παιδιά που μαζεύτηκαν στην αίθουσα του θεάτρου του σχολείου και ακολούθως συζήτησαν μαζί τους διαφορά θέματα που τους απασχολούν σε σχέση και με τον σχολικό εκφοβισμό.

Από πλευράς του «ΚΕΠΑΚΥ» το παρόν της έδωσε η Πρόεδρος κα. Ασουσένα Σοφοκλέους, ενώ μίλησε στα παιδιά η Κοινωνικώς Ανθρωπολόγος του Ιδρύματος κα. Μαντώ Παπαδοπούλου. Την ΑΕΛ εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Θεόδωρος Αντωνίου, η Εκτελεστική Γραμματέας Μαρίνα Χριστοδούλου και οι ποδοσφαιριστές Μάριος Ηλία, Άγγελος Γεωργίου, Νούριο Φορτούνα, Ίσμαελ Σασσί και ο Κέβιν Λαφράνς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από μέρους της ΑΕΛ αλλά και του ΚΕΠΑΚΥ προς την διευθύντρια και το προσωπικό του σχολείου για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ